Strategie

Als bedrijf hebt u ondernemings-doelstellingen. Op punten moeten die worden omgezet in marketing-doelstellingen. Dit is het juiste moment om ons te bellen voor een afspraak.

We hebben het dan over een strategisch gesprek. Dat hoeft niet uit te monden in een langdradig traject met duimdikke rapporten. Na een paar inhoudelijke sessies hebben we mogelijke contouren staan. Daarna vertalen wij het naar communicatiedoelstellingen. Heel pragmatisch.

Wie gaan we aanspreken? Hoe luidt de boodschap? Wanneer doen we dat? En niet in de laatste plaats: op welke manier gaan we dat realiseren? De mooiste manier is niet altijd de beste. We maken iets omdat het effectief moet zijn. Resultaatgericht. En die omzetvermeerderende middelen maken we het liefst zo mooi mogelijk.

Dat wat we doen, doen we in eigen beheer. De ene keer is dat het ontwikkelen van een huisstijl. Dan weer een imagebrochure. Vaak een website met content management systeem, al dan niet met webshop. Maar we worden ook ingeschakeld om een digitale nieuwsbrief te ontwerpen, te bouwen en te verzenden. E-mail marketing, dus. Of we zorgen ervoor dat uw website hoog in Google gevonden wordt.

Moeten we niet eens afspreken? Bel 0318 62 83 83 en vraag naar Henri Mulder. Wat ons betreft vandaag nog.

Laten we kennismaken!

Bel ons op nummer 0318 62 83 83
Of stuur een e-mail: info@memorise.nl

Bezoekadres
Da Vincilaan 15
6716 WC Ede

KvK: 64624560
BTW: NL855748680B01